Nyheter från StOF - IFK Tumba SOK - Orientering - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från StOF


På måndag den 20 augusti samlas alltså kartproducerande klubbar till träff på StOF i Solna för att prata om hur vi ska trygga kartor och mark för framtida orientering i Stockholmsdistriktet. Du har väl meddelat att du kommer?
 
När VM avslutades med långdistansen på lördagen skötte sig våra två stockholmska ess, Karolin Ohlsson och Gustav Bergman mycket bra. För Bergman det bästa långloppet på VM någonsin via sin femteplats 50 sekunder från brons.
 
På söndag arrangerar OK Södertörn höstsäsongens första UP-tävling. Då är det dags att visa att sommarens träningar har gett effekt.
 
Vid VM i Lettland är det tjejerna man kan lita på. Silvermedalj till damlaget i stafett.
 
Nu finns PM för utvecklingslägret 14-17 augusti här på StOF-webben.
 
Medeldistansen vid VM i Lettland blev ingen succé för Sverige. En sjätteplats var det bästa resultatet för dagen och hjärnsläpp kan man få även i landslaget
 
Just nu pågår det traditionella lägret för 13-14 åringar på Domarudden. 11-12 gänget avlöser på onsdag
 
Sverige hade en riktigt bra dag i Lettlands huvudstad Riga på söndagen. VM-guld på Sprintstafett
 
Som vi rapporterade i början av juli så har Stockholm haft många elitlöpare i farten på olika mästerskap under sommaren. Hur har det gått?
 
Varje år sedan 2006 genomförs en ungdomsstafett i samband med starten av O-Ringen. I år heter den Bageerastafetten och Stockholm har två lag med på startlinjen i Ö-vik. Ett Röd-Vitt och ett Vit-Rött lag.
 
Sommarlov och härliga dagar på läger med kompisarna, det är vad StOF erbjuder på Utvecklingsläger-Gul på Domarudden nu inom kort.
 
Inom kort ska sju eller åtta av distriktets duktiga juniorer och seniorer representera Sverige vid Junior-VM, VM och Ungdoms-EM. Och så har vi student-VM med två personer också, många är det!
 
Det var ett digert program som harvades igenom på ungdomsledarträffen i Bromma-Vällingby SOKs fina lokal vid Kaananbadet måndagen den 11 juni. Det var dock bara 12 klubbar som var representerade.
 
Lärgrupper inom klubben ger dig ett provabonnemang på Orientering Stockholm, StOF-nytt, 2 nummer utan kostnad. På StOFs ordförandeträff var Strategi2025 en av diskussionspunkterna.
 
SM-helg 2-3 juni. Tändsticksstaden Jönköping, bjöd strålande och utmanande solstickor och värme. Medaljer till Stockholm återigen.
 

 25Manna 2017

   25manna 2017

  Våra sponsorer

 

B_LIL_logo_light_purple

 

ica

 

 ica_supermarket (385x327)

Ica Supermarket

Solbo

Björkvägen 2, TUMBA

 

 

 

 

    Fastighetsbyran_srgb

 

 

Postadress:
IFK Tumba SOK - Orientering
Skyttbrinksvägen 2
14739 Tumba

Besöksadress:
Skyttbrinksvägen 2
14739 Tumba

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info